213123123321 call

ÜRÜNLERİMİZ ALMAN MENŞEİLİDİR .

 Kurt Obermeier GmbH & Co. KG firmasinin KORA® (Koranol, Korolan, Korasit ve Koratect) markalarıylaTürkiye Distribütörlüğünü alan VARKİM ; Tekstil, Deri Kimyasalları, Yapı Kimyasalları, Silikon Yağları, Emulsionlar, Köpük Gidericiler, Ayırıcılar, Ahsap Koruyucu, Boya, Tik Yağı, Emprenye Tuzları ve Special Kimyasallar alanında faliyet göstermektedir.
Sunta, Suntalam, Kontrplak, MDF/HDF üretimine yıllardıir ürettiği aditiv/ayırıcılarla Avrupanın önde gelen markalarına hizmet sunan Kajo Holding bünyesindeki Kajotect GmbH firmasinin da Türkiye Distribütörlüğünü bünyesine katarak bu sahada üretim yapan ülke Endüstirisine Kajo® markasıyla faaliyet alanını geliştirmiştir.

 

Web Sitemizi İnceleyin             

666666
7/24 Destek

Hedeflerimiz doğrultusunda;  büyümeye ve sektörün gelişimine destek olmaya,  sektörümüzdeki yenilik ve gelişmeleri takip ederek, devam edeceğiz.

Bundan böyle dostluğumuzun devamını ve bizimle yapacağınız işbirliğinin ne denli doğru ve yararlı bir karar olduğunu sizlere göstermeye kararlıyız.

Hep birlikte sağlıklı ve bol kazançlı günleri paylaşmak dileklerimizle…

anigifvarkimkora

İşleriniz Bize Emanet !

20 senedir Almanya da kimya sektöründe yönetici konumunda çalışıp Alman ve AB çevre Kanunları ve Tehlikeli Kimyasallar Yönetmeliği konularında faaliyetlerde bulunmamız, yine 5 dalda bilirkişi olmamız;  dolayısıyla bu bilgi ve tecrübelerimizi ülkemiz endüstrisinde de aynı şekilde devam ettirmeyi planlıyoruz.
Kuruluşumuzun vizyonu ve misyonu doğrultusunda; Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürünleri, çevreye ve insan sağlığına uygun olarak üretmeyi, Faaliyette bulunduğumuz tüm alanlarda, tam müşteri memnuniyeti sağlamayı, Beklentilerimizi karşılamaya yönelik kaynaklarımızı etkin yönetmeyi, Yönetim sistemimizi sürekli iyileştirerek hedeflerimize ulaşmayı, Takım ruhunu geliştirmek ve yetkin insan kaynağına sahip olmak için etkin insan kaynakları uygulamaları sağlamayı ve bu doğrultuda eğitim desteği vermeyi, Akıllı yatırım; performans, verimlilik ve karlılıkla büyümemizi sürekli kılmak için heyecan, hedef, motivasyon ve enerjimizi sürekli geliştirmeyi, Bu amaçla; bütün çalışanlarımızın aktif katılımı ile tüm kaynakların en verimli şekilde kullanılmasını sağlayarak müşterilerimiz için güvenirlilik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefliyoruz.

Devamı..

ahsap_tamiri
Teklif İste

Web sitemiz üzerinden hemen teklif isteyebilir direkt iletişime geçebilirsiniz.
 

Referanslarımız

Referanslarımızı mutlaka inceleyin. Sizleride referanslarımız arasında görmekten mutluluk duyacağız..

 

Hizmetlerimiz

Tekstil, Deri Kimyasalları, Yapı Kimyasalları,Silikon Yağları, Emulsionlar, Köpük Gidericiler, Ayırıcılar, Ahsap Koruyucu, Boya, Tik Yağı, Emprenye Tuzları ve Special Kimyasallar

 

 
       
Varkim Endüstri ve Yapı Kimyasalları İnşaat. San.ve Tic.Ltd.Şti. ,  Kurt Obermeier GmbH & Co. KG firmasinin Türkiye’deki tek satıcı firmasıdır. www.varkim.com.tr   – info@varkim.com.tr

,MZA ALT